Ajánlott WordPress kiegészítők

Ha WordPress alapú oldalt készítesz, az alábbi kiegészítőket javaslom, hogy telepítsd. Ez saját vélemény, de eddig mindegyiknek nagy hasznát vettem.

Broken link checker
Az oldal kimenő linkjeit lehet vele monitorozni megadott időközönként. Nagyon hasznos katalógusoknál, de szimpla blogoknak is előnyére válhat, ha időben megtalálják, mely hivatkozások töröttek. A túl nagy számú törött hivatkozás akár büntetéssel is járhat, ezért célszerű időben megtalálni és javítani/eltávolítani ezeket a linkeket.

Statpress Reloaded
Analítikai eszköz, amivel a látogatókat/oldalletöltéseket/stb. Lehet vizsgálni. Hátránya, hogy saját szerveren fut és saját adatbázist használ, előnye, hogy nincs küldő JS kód, ami esetleg lassíthatná az oldalletöltést.

Hyper cache
Több tutinak mondott cache plugint is kipróbáltam, de eddig csak ez vált be. Ha van egy nagy látogatottságú oldalad, ez a plugin csodákra képes. Kétszer függesztette fel előtte a HostGator a fiókomat, mondván túlterheltem a szervert (több percig volt 25% felett az egyik oldalam CPU használata). Ezzel a kiegészítővel viszont minimális CPU használattal fut az oldal napi több ezer látogató esetén is. A működéséről annyit, hogy statikus HTML fájlokba pakolja le az oldalt megadott időközönként, így nem használ adatbázis hivatkozásokat, amivel jelentős erőforrás csökkenés és sebességnövekedés érhető el.